ontwerp op maat

Ben je op zoek naar een uniek en origineel ontwerp voor een geboorte, huwelijk of een andere bijzondere gelegenheid?

Bij Hannedlettering ben je aan het juiste adres. Wij staan klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een ontwerp dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen aan de slag kunnen gaan om jouw ideeën tot leven te brengen. Wij kijken er naar uit om met jou samen te werken en iets unieks te creëren.

1. Een duidelijk beeld van jullie wensen

Bij een geboortekaartje op maat lees ik graag wat jullie wensen zijn. Dat kan via mail. Stuur een mailtje naar hannedlettering@gmail.com en laat mij weten hoe jullie droomkaartje eruit mag zien. De bedoeling is dat ik een goed beeld van jullie wensen krijg. Heb je een moodboard, stuur dit dat zeker mee door. 

 

2. Bevestiging en nodige info

Binnen 3 werkdagen ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail wordt gevraagd naar een aantal gegevens en info i.v.m. jullie droomkaartje. Zo kunnen we van start gaan!

 

3. Ontwerp tekening

Nadat jullie alle nodige info hebben doorgegeven, ga ik aan de slag en stuur jullie een aantal ontwerpen door. Jullie kiezen welk ontwerp het meest aan jullie wensen voldoet. Heb je graag nog een aanpassing? Geen probleem, er zijn twee correctierondes inbegrepen in de prijs. 

 

4. Grafisch werk

Na het kiezen van de tekening start het grafisch werk. Het kaartje wordt volledig op punt gezet. Heb je graag nog een aanpassing? Geen probleem, er zit nog één correctieronde inbegrepen in de prijs. 

 

5. Nodige extra's

Heb je graag stickers of babyborrelkaartjes die bij jouw geboortekaartje passen? Dat kan! De ontwerp- en drukkosten van de extra's zijn niet inbegrepen in de pakketprijs. Hiervoor maken we een aparte offerte adhv jullie wensen.

ENKEL ONTWERP

ongevouwen kaart (€ 230)

  • *inclusief 2 correctierondes + grafisch werk (lay-out) 1 correctieronde
  • *1 proefdruk inbegrepen

 

PAKKET 

ongevouwen (€ 230 + drukkosten)

  • €1,25 / ongevouwen kaartje
  • €2,50 / gevouwen kaartje