workshops hannedlettering:

Zin in een leerrijke, creatieve en gezellige avond? Hannedlettering organiseert enkele leuke workshops.  

Interesse? Schrijf je dan snel in! (max. 10 deelnemers per avond)

 

WAAR? Violetbyhanne (Koning Albertstraat 25, 2547 Lint)

HOE LAAT? Elke workshop vindt plaats van 19u30 tot 22u

 

WORKSHOP DATUM PRIJS*
basis handlettering & bloemen met fineliner 13 maart '24 (woe) € 40
basis aquarel 24 april '24 (woe) € 50 (VOLZET)
brushlettering 15 mei '24 (woe) €40

*alle prijzen zijn inclusief het gebruik van materiaal. Je hoeft zelf niets van materiaal mee te brengen. Heb je nadien interesse om het materiaal aan te kopen? Dat kan! Aan het einde van de workshop krijg je de mogelijkheid om het gebruikte materiaal aan te kopen.

 

Neem jij graag deel? Stuur een mailtje naar violetbyhanne@gmail.com met:

  • jouw naam
  • naam van de workshop
  • datum dat je deelneemt

 

Je ontvangt zo snel mogelijk een mailtje ter bevestiging. Dan ben je ingeschreven.

 

Zijn er geen geplande workshops op komst maar wil je graag met een groepje vrienden/vriendinnen een workshop organiseren? (+/- 10 personen) Aarzel dan niet om een mailtje te sturen. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Reactie plaatsen

Reacties

Sophie op de beeck
10 maanden geleden

Ik ben zelf ingeschreven voor de workshop aquarelle, samen met vriendinnen. Is er een mogelijkheid dat mijn dochter ook nog kan meedoen?
Alvast bedankt voor uw reacrie.

Mvg
Sophie Op de Beeck

Inge Bouwens
een jaar geleden

De cursus brushlettering was heel leuk. Op een fijne en duidelijke manier legt Hanne uit hoe dit werkt en o.b.v. oefeningen leer je het ook toepassen. Een portie geduld is nodig bij deze techniek, maar het is het waard.
Een aanrader! 😊

Inge Delbaen
een jaar geleden

Net een workshop basis handlettering gevolgd . Heel veel geleerd bij juf Hanne zodat ik thuis verder kan oefenen en toepassen op mijn kaartjes en ramen
Het was een gezellige en leerrijke avond met veel verborgen talentjes , ik zie al uit naar mijn volgende workshop.

Kristin Embrechts
een jaar geleden

Dank je wel Hanne voor de leuke avond! Heel wat ideetjes opgedaan in een gezellige sfeer! En nu heb ik er zin om thuis verder aan de slag te gaan.

Lina
2 jaar geleden

Ik had al een tijdje het nodige materiaal in huis, maar wist niet goed hoe ik eraan moest beginnen. Toen ik deze workshop zag heb ik me dan ook meteen ingeschreven! Hanne heeft me goed op weg geholpen met haar duidelijke uitleg en vele tips. Je krijgt tijdens de workshop ruim de tijd om zelf aan de slag te gaan met verschillende materialen. Hierdoor krijg je meteen de kans om te ontdekken wat je zelf leuk vindt. Tijdens de pauze werd je verwend met cake en iets warm om te drinken. Kortom, een supergezellige avond! Wat me ook opviel was dat alle aanwezigen er goed mee weg waren en dat iedereen 1 of 2 mooie kaartjes had. Dus voor wie nog twijfelt; ja, ook jij kan het!

Fleur
2 jaar geleden

Ideale vriendinnen avondje weg! Hanne legt in het begin alles uit, dit doet ze op een heel duidelijk en aangename manier. Je krijgt tips&tricks over het handletteren maar ook over de beste materialen die je ervoor kan gebruiken. Eens aan de slag is het rustgevend en komt ze je graag helpen. Iedereen van de workshop ging achteraf met toch zeker 1 leuk kaartje naar huis! (De rest krijg je nadien gewoon mee naar huis (; )

Greet Gielis
2 jaar geleden

Super-leuke avond!! Nooit gedacht dat dit me ging lukken, maar met de tips van Hanne komt iedereen tot mooie resultaten!! Het vraagt wel wat concentratie maar tegelijkertijd werkt dat ook zeer ontspannend. Sterk aanbevolen dus!!