workshops (volwassenen):

!! momenteel zijn de workshops even voorbij. Vanaf september vliegen we er weer in! Wil je toch al vroeger deelnemen aan een workshop en ken je nog min. 5 anderen die willen deelnemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Samen zoeken we naar een geschikte datum.

Zin in een leerrijke, creatieve en gezellige avond? Violetbyhanne organiseert enkele leuke workshops voor volwassenen.

Zin in een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest of zin in een gezellige, creatieve avond met vriendinnen? Aarzel niet om contact op te nemen. Vanaf 6 personen kan er op aanvraag een workshop georganiseerd worden. Samen gaan we op zoek naar een geschikte datum en plaats. Interesse? stuur een mailtje naar violetbyhanne@gmail.com

Reactie plaatsen

Reacties

Carmen Vandenhoeck
een maand geleden

Al fantastisch leuke avonden beleefd, zowel bij de brushlettering als bij de aquarel cursus! Beiden heel toegankelijk voor dummies, met een perfecte mix van duidelijke instructies, goede voorbeelden, fijne mensen, lekker drankje, rustgevende muziek en vooral ongelofelijk veel creativiteit! Iedereen leert heel veel bij en krijgt tijd om te oefenen met de nodige tips & tricks en gaat naar huis met prachtige kaartjes. Een echte aanrader! Dankjewel Hanne, doe zo voort!

Lea Andries
2 maanden geleden

Het was weerom een fantastische workshop, Hanne!
Na het bushletteren en handletteren nu aan de slag met aquarel... In een ontspannen sfeer met duidelijke instructies het eigen dummy niveau overstijgen... Het is zo leuk. Je wordt er instant vrolijk van!

Inge Bouwens
een jaar geleden

De cursus brushlettering was heel leuk. Op een fijne en duidelijke manier legt Hanne uit hoe dit werkt en o.b.v. oefeningen leer je het ook toepassen. Een portie geduld is nodig bij deze techniek, maar het is het waard.
Een aanrader! 😊

Inge Delbaen
een jaar geleden

Net een workshop basis handlettering gevolgd . Heel veel geleerd bij juf Hanne zodat ik thuis verder kan oefenen en toepassen op mijn kaartjes en ramen
Het was een gezellige en leerrijke avond met veel verborgen talentjes , ik zie al uit naar mijn volgende workshop.

Kristin Embrechts
een jaar geleden

Dank je wel Hanne voor de leuke avond! Heel wat ideetjes opgedaan in een gezellige sfeer! En nu heb ik er zin om thuis verder aan de slag te gaan.

Lina
2 jaar geleden

Ik had al een tijdje het nodige materiaal in huis, maar wist niet goed hoe ik eraan moest beginnen. Toen ik deze workshop zag heb ik me dan ook meteen ingeschreven! Hanne heeft me goed op weg geholpen met haar duidelijke uitleg en vele tips. Je krijgt tijdens de workshop ruim de tijd om zelf aan de slag te gaan met verschillende materialen. Hierdoor krijg je meteen de kans om te ontdekken wat je zelf leuk vindt. Tijdens de pauze werd je verwend met cake en iets warm om te drinken. Kortom, een supergezellige avond! Wat me ook opviel was dat alle aanwezigen er goed mee weg waren en dat iedereen 1 of 2 mooie kaartjes had. Dus voor wie nog twijfelt; ja, ook jij kan het!

Fleur
2 jaar geleden

Ideale vriendinnen avondje weg! Hanne legt in het begin alles uit, dit doet ze op een heel duidelijk en aangename manier. Je krijgt tips&tricks over het handletteren maar ook over de beste materialen die je ervoor kan gebruiken. Eens aan de slag is het rustgevend en komt ze je graag helpen. Iedereen van de workshop ging achteraf met toch zeker 1 leuk kaartje naar huis! (De rest krijg je nadien gewoon mee naar huis (; )

Greet Gielis
2 jaar geleden

Super-leuke avond!! Nooit gedacht dat dit me ging lukken, maar met de tips van Hanne komt iedereen tot mooie resultaten!! Het vraagt wel wat concentratie maar tegelijkertijd werkt dat ook zeer ontspannend. Sterk aanbevolen dus!!